Bas Jonker: TV-expert in 'Van Onschatbare Waarde'

 

 

“Van Onschatbare Waarde” is een fascinerend televisieprogramma van de Nederlandse publieke Omroep MAX, gepresenteerd door Dionne Stax. Onze eigen Bas Jonker, schittert als een van de deskundige antiekhandelaren in het programma.

In elke aflevering krijgen verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de unieke kans om hun objecten te verkopen aan een van de vier experts, waaronder Bas Jonker. Deze ervaren experts hebben elk hun eigen kamer, waar ze met hun scherp oog en uitgebreide kennis de objecten beoordelen en biedingen doen. Eenmaal een bod geaccepteerd of afgewezen, is er geen weg meer terug.

Naast Bas Jonker treden ook andere gerenommeerde experts op, zoals Bert Degenaar, Arnold Wegh, Bianca Frölich en de broers Sebastiaan en Roeland Kramer. Het programma heeft ook voormalige deelnemers zoals Ilse Daatselaar en Ebert Roest, die hebben bijgedragen aan de spannende en verrassende wendingen van elke aflevering.

“Van onschatbare waarde” biedt niet alleen een boeiend kijkje in de wereld van waardevolle voorwerpen, maar zorgt ook voor spanning, emotie en onverwachte momenten. En met Bas Jonker als een van de experts, bent u verzekerd van deskundig advies en een eerlijke beoordeling van uw objecten.

Accepteer advertentie cookies om deze content te zien.

Accepteer advertentie cookies