EXCLUSIEVE VEILING VAN ANTIEKE TUINBEELDEN EN ORNAMENTEN

woensdag 3 mei 2023

Onze exclusieve online veiling van antieke tuinbeelden en ornamenten
vindt plaats op:

Woensdag 3 mei 2023 | 13.00 uur

 

Met grote enthousiasme kondigen wij de 9e editie aan van onze ‘one-owner sale’ van antieke tuinbeelden en ornamenten. Deze veiling in samenwerking met Dreweatts omvat 326 kavels en biedt een rijke keuze aan hoogwaardige en indrukwekkende objecten voor in de tuin. De collectie omvat alle gebieden van landgoedversiering, zoals complete bogengalerijen en prieëlen, indrukwekkende klassieke sculpturen en fonteinen, evenals gietijzeren tuinvazen, plantenbakken en tuinbanken.

De veiling vindt online plaats op woensdag 3 mei 2023 om 13.00 uur en zal worden georganiseerd door het Engelse veilinghuis Dreweatts. De in de veiling opgenomen en te noemen bedragen worden in Britse ponden geduid. De collectie bevindt zich op onze buitenplaats de Lindenhoff in Baambrugge. Bezichtiging is mogelijk op afspraak van vrijdag 28 april t/m dinsdag 2 mei.

Het betreft een online veiling met een veilingmeester en deze kan via een live-stream worden gevolgd. Om mee te bieden dient u zich via Dreweatts te registreren. Comissiebiedingen en telefonische biedingen worden ook geaccepteerd.

Uiteraard kunnen wij bij Piet Jonker u ook in contact brengen met de experts van Dreweatts.

Voor het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact met ons opnemen:
+31 (0) 294 29 37 77 | info@pietjonker.nl | www.pietjonker.nl