Over ons

Piet Jonker Architectural Antiques

Ontdek de wereld van Piet Jonker Architectural Antiques

Welkom bij Piet Jonker Architectural Antiques, waar liefhebbers van historische bouwmaterialen hun hart kunnen ophalen aan de meest prachtige hergebruikte objecten en bouwelementen. Onder leiding van Bas Jonker en zijn toegewijde team doorkruisen we stad en land, altijd op zoek naar de pareltjes die onze collectie verrijken.

Passie voor Architecturale Schoonheid

Bij Piet Jonker vindt u enkel gepassioneerde vakmensen die een diepe liefde koesteren voor de historische betekenis, het vakmanschap en de architecturale schoonheid van onze objecten. Onze collectie omvat een breed scala aan antieke bouwmaterialen, interieurobjecten en tuinornamenten, elk met een uniek verhaal en een authentieke uitstraling. Of u nu op zoek bent naar speciale items voor uw interieur of exterieur, wij heten u van harte welkom in onze showroom in Baambrugge, waar ons deskundige team u graag helpt bij het maken van uw keuzes.

Compleet Assortiment voor het Volledige Interieur

Naast onze uitgebreide collectie van antieke bouwmaterialen en tuinornamenten, bieden wij ook een breed scala aan interieurartikelen voor het volledige interieur. Van antieke vloeren en schouwen tot vintage meubels en decoratieve objecten, bij ons vindt u alles wat nodig is om uw huis of bedrijf te transformeren met historische charme.

Duurzaamheid en Circulariteit

Wij zijn trots op onze inzet voor duurzaamheid en circulariteit. Al onze producten zijn gemaakt van hergebruikte materialen, waardoor we bijdragen aan het verminderen van de impact op het milieu. Door te kiezen voor antieke en vintage items, draagt u ook bij aan een duurzamere toekomst.

Erfgoed en Continuïteit

Met ruim 50 jaar erfgoed, werd ons bedrijf opgericht door Piet Jonker en wordt nu voortgezet door zijn zoon, Bas Jonker. Samen met ons team blijft Bas elke dag streven naar de mooiste historische bouwmaterialen, altijd met de nadruk op kwaliteit en vakmanschap. Een bezoek aan onze showroom is niet alleen inspirerend maar ook leuk te combineren met een uitstapje naar onze buren, de Lindenhoff March├ę in Baambrugge. Deze gezellige markt biedt een scala aan lokale producten en ambachtelijke lekkernijen. Een perfecte aanvulling op uw dagje uit!

Bezoek Ons

Piet Jonker Architectural Antiques is gevestigd op de 18de-eeuwse buitenplaats De Lindenhoff in Baambrugge, op slechts 10 minuten rijden van Amsterdam. Onze beeldentuin is opvallend en vanaf de weg al goed te zien. Hier vindt u een uitgebreide collectie aan antieke tuinmaterialen, zoals tuinbeelden, fonteinen, tuintafels, banken en vijvers. Op de buitenplaats bevinden zich ook onze werkplaatsen, opslaghallen en een ruime showroom in het oude pand, waarin wij 4 stijlkamers volledig hebben ingericht. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen!