Maatregelen omtrent Coronavirus

17 maart 2020

Bedrijf
Voorlopig blijft Piet Jonker Abcoude BV open. Samen met onze medewerkers hebben wij besloten om alle werkzaamheden zoveel mogelijk door te laten lopen. Wij hebben hiervoor een aantal voorwaarden opgesteld en hygiĆ«nische maatregelen getroffen. Daarbij staat de gezondheid van onze klanten en collega’s voorop.

Showroom
Onze showroom is geopend op de normale openingstijden, waarbij wij ons strikt houden aan de de hygiƫnische richtlijnen. We zullen anderhalve meter afstand tot u houden en geen lichamelijk contact met u hebben. Er zijn uitsluitend medewerkers bij ons aanwezig zonder klachten. Het is bij ons heel rustig, tevens hebben wij een erg groot terrein en een hele ruime showroom, waardoor u altijd op een ruime afstand van een ander kan blijven. Door middel van het maken van een afspraak kunnen wij zorgen dat er geen andere klanten aanwezig zijn, u kunt ons telefonisch op de hoogte brengen van uw komst.

Website en contact
Als u graag op afstand geholpen wilt worden dan zijn wij tijdens onze openingstijden natuurlijk ook bereikbaar via de e-mail of telefoon. Onze website zal zoveel mogelijk uitgebreid gaan worden om u een nog beter beeld te geven van onze collectie. Wij helpen u graag verder!
Het Piet Jonker team 0294 293 777 info@pietjonker.nl