Zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 zijn wij geopend! Voor het Lindenhoff Fine Food Farm evenement

Jan

 

Het weekend van 23 en 24 september organiseren onze buren het Lindenhoff Fine Food Farm evenement. Wij zijn betrokken bij dit evenement en zullen daarom het hele weekend geopend zijn!

Het erf van de Lindenhoff wordt compleet omgetoverd tot de meest inspirerende culinaire boerenmarkt van Nederland. Van wijnen, kazen en groenten tot heerlijke verse worst en vis. Behalve proeven en kijken, kunt u ook deelnemen aan allerlei workshops.

Bij Piet Jonker (Rijkstraatweg 23) zal de workshop Food Fotografie plaatsvinden, georganiseerd door de Food Bandits. Ben jij geïnteresseerd in koken, fotografie en styling? Dan is dit iets voor jou!

In deze twee uur durende workshop leer je over belichting en foodstyling. Hoe maak je een visueel concept en hoe leg je deze zo aantrekkelijk mogelijk vast? Neem dus vooral naast je mobiel ook jouw eigen camera mee om de fijne kneepjes te leren om de mooiste foto's van eten te maken. Er zullen volop producten van de boerderij aanwezig voor foto's in onze fotogenieke en gezellige keuken!

Tickets voor de workshop op zaterdag 23 september kosten €25 en kunt u bestellen via deze link.

Piet Jonker zal zowel zaterdag de 23ste als zondag de 24ste september 2017 geopend zijn van 10.00 tot 17:00 uur.

Kom gezellig langs!

  • Geplaatst op 9 september 2017