Verhuur

fotoshoot locatie en materiaal verhuur

Fotoshoots en reportages

Bent u op zoek naar een geweldige locatie voor een fotoshoot? Bij ons op landgoed ‘De Lindenhoff’ maakt u met recht de mooiste beelden en reportages. Het oude landhuis met sfeervolle stijlkamers en de grote beeldentuin zorgen voor een unieke achtergrond. Of u nu binnen of buiten aan de slag gaat, u bent altijd verzekerd van een spectaculaire omgeving.

Onze locatie

In het oude landhuis kunt u gebruik maken van onze stijlkamers en showroom. De vier stijlkamers; de Keuken, de ‘Blauwe Kamer’, de ‘Rode Kamer’ en de ‘Rough-Luxe’ kamer, hebben elk hun eigen charme. De showroom bestaat uit een groot oppervlak met de mooiste historische en vintage materialen, sfeervolle hoeken, nisjes en onze eigen kasteelgang. Ook in de tuin zijn de mogelijkheden eindeloos met de oude kloostergang, de Franse orangerie, onze beeldentuin en heel veel groen!

Onze materialen

Naast onze locatie kunt u ook verschillende materialen en objecten bij ons huren. Heeft u een project op een bestaande locatie en materialen nodig voor de styling? Styled u bijvoorbeeld een fotoshoot in een studio of plant u een bruiloft of ander feest waarbij onze bijzondere objecten kunnen bijdragen aan de geweldige stijl en sfeer? Kijk gerust eens op onze site of in onze showroom welke items in uw ontwerp passen.

Contact

Enthousiast geworden? Neem direct contact met ons op om uw wensen teĀ  bespreken!

Voorbeelden

Hieronder het resultaat van een aantal succesvolle reportages:

Rituals

The Amsterdam Collection

Kill Them With Your Colour

Promise to find Art collection

Elements of Freedom

Autumn / Winter Collection