Verhuur

fotoshoot locatie en materiaal verhuur

Fotoshoots en Reportages op Landgoed De Lindenhoff

Op zoek naar een betoverende locatie voor uw volgende fotoshoot of reportage? Op ons prachtige landgoed ‘De Lindenhoff’ vindt u de perfecte setting voor adembenemende beelden. Het oude landhuis, omringd door weelderig groen en de uitgestrekte beeldentuin, biedt een uniek decor waarin elke foto tot leven komt. Of u nu binnen of buiten werkt, de sfeer en ambiance zijn altijd spectaculair.

Ontdek onze locatie

Stap binnen in het oude landhuis en laat u betoveren door onze stijlkamers en showroom. De vier stijlkamers – de Keuken, de ‘Blauwe Kamer’, de ‘Rode Kamer’ en de ‘Rough-Luxe’ kamer – ademen elk een eigen unieke charme uit. De showroom biedt een uitgebreide verzameling van de mooiste historische en vintage materialen, met sfeervolle hoeken en nisjes die uitnodigen tot creativiteit. Buiten strekt zich een weelde aan mogelijkheden uit, met de oude kloostergang, de Franse orangerie en onze betoverende beeldentuin te midden van het weelderige groen.

Materialen en objecten

Naast de schitterende locatie bieden wij ook diverse materialen en objecten te huur aan. Of u nu een fotoshoot in een studio wilt stylen, een bruiloft plant of een ander feest organiseert, onze unieke items dragen bij aan de prachtige stijl en sfeer van uw evenement. Ontdek op onze website of in onze showroom welke items perfect passen bij uw ontwerp.

Neem contact op

Geïnspireerd geraakt? Aarzel niet om contact met ons op te nemen om uw wensen te bespreken en uw volgende project tot leven te brengen!

Voorbeelden van onze successen

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van succesvolle fotoshoots en reportages die op ons landgoed zijn gerealiseerd. Laat u inspireren door de magie van De Lindenhoff.

Rituals

The Amsterdam Collection

Kill Them With Your Colour

Promise to find Art collection

Elements of Freedom

Autumn / Winter Collection