Bas Jonker

Van onschatbare waarde bij MAX met Dionne Stax en Bas Jonker als expert. In het najaar van 2020 weer een gloednieuw seizoen!

Hilversum, 27 februari 2019 – Dionne Stax presenteert vanaf woensdag 3 april 2019 om 21.20 uur op NPO 1 een nieuw seizoen van Van onschatbare waarde. Hierin krijgen verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans om hun object te verkopen aan één van de vier experts. Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd is er geen weg meer terug.

– Extra! Bekijk hoe Dionne Stax zelf een poging tot onderhandelen waagt in de gloednieuwe promo.

In het MAX-programma Van onschatbare waarde krijgen mensen uit heel Nederland de unieke kans om hun waardevolle pronkstukken te verkopen aan één van de vier gerenommeerde experts. De experts ontvangen verkopers in hun eigen kamer. De verkoper accepteert het bod of kiest ervoor om door te gaan naar de volgende kamer. Er moet wel slim onderhandeld worden, want als een bod eenmaal geaccepteerd of geweigerd is, dan is er geen weg meer terug.

Aflevering 1 – woensdag 3 april 2019, 21.20 uur, NPO 1
Verkoper Waltraud bij het spits af met een gesigneerde catalogus van Picasso. Het boekje heeft haar schoonvader gekregen bij de verhuizing van een tentoonstelling van Picasso. Zijn er geïnteresseerden voor de catalogus?

Bart probeert een oud wapenschild te verkopen. De verzamelaar kocht het schild van een vrouw uit Overijssel. Hoewel hij bij de koop van het schild niets wist van de herkomst, is hij inmiddels een kenner.

Ook zien we Mathieu. Hij neemt zijn geliefde chocoladeautomaat mee. In de jaren 70 kocht hij de machine op een markt en heeft er 50 gulden voor betaald. Hoeveel hebben de experts voor de chocoladeautomaat over?

Tot slot verrast Hugo de experts met een rijtuighorloge. Meneer heeft het bijzondere object sinds de jaren 50 in zijn bezit, na het overlijden van zijn ouders. Er lijkt veel belangstelling te zijn, maar zet Hugo niet te hoog in?

De gerenommeerde in- en verkopers in Van onschatbare waarde zijn: Ilse DaatselaarArnold WeghBert Degenaar en nieuw dit seizoen; Bas Jonker 

Van onschatbare waarde
Vanaf 3 april 2019, wekelijks
Om 21.20 uur, NPO 1
Presentatie: Dionne Stax
www.maxvandaag.nl

Aangekocht wapenschild van onschatbare waarde

Aangekochte schedel van onschatbare waarde

Van onschatbare waarde aangekochte roulette (verkocht)

Van onschatbare waarde aangekochte zeefdrukken Andy Warhol complete serie

Van onschatbare waarde aangekochte 18e eeuwse loden beelden voorstellende de 4 jaargetijden

Bas Jonker zijn kamer in het progamma van onschatbare waarde